Appartement te huur Val Thorens


Appartementen te huur in de 3 vallées en in Val Thorens, bij Val Thorens Immobilier


appartementen te huur Val Thorens

Makelaarskantoor Val Thorens Immobilier heeft appartementen te huur in het grootste skidomein van Frankrijk: Val Thorens en de 3 Vallées.

In de verschillende dorpjes in de 3 Vallées en in het skidorp Val Thorens vindt u al een appartement te huur vanaf  275 euro per week.
 

Op de site van Val Thorens Immobilier kunt u de uitgebreide lijst van beschikbare appartementen bekijken, geschikt voor 2 tot 8 à 10 personen.
De appartementen in de vele verschillende residenties zijn allen te huur voor een week of langer en beschikken over alle benodigde faciliteiten zoals een keuken, koelkast, magnetron en soms zelfs een open haard. U kunt op de foto klikken naast de beschrijving van het appartement dat te huur wordt aangeboden. Er verschijnt dan een plattegrond (waar geen rechten aan kunnen worden ontleend) en een aantal foto’s van het appartement zelf, zodat u een goede indruk heeft van uw accommodatie.
 

Vakantiegangers gezocht voor appartement te huur in de 3 vallées en Val Thorens

Val Thorens Immobilier zoekt wintersportliefhebbers die op zoek zijn naar een comfortabel appartement, te huur in het gezellige skidorp Val Thorens, gelegen op 2300 m. hoogte, of te huur in een andere residentie in het grote skigebied van de 3 Vallées. Het skidomein van Val Thorens en de 3 Vallées staat bekend vanwege de 6000 kilometer pistes, op hoogtes variërend van 1300 tot wel 3200 meter , de uitstekende skiliften en de garantie van goede sneeuw de hele winter door, en is dus bijzonder geschikt voor iedereen die houdt van skiën, gliden en snowboarden. Huurt u hier een appartement, dan kunt u niet alleen genieten van alle sneeuwactiviteiten, maar ook van de vele sportvoorzieningen en de wellness- en ontspaningsruimte in Val Thorens.

Het hele skigebied van de 3 Vallées en de appartementen die te huur worden aangeboden, zijn zeer in trek bij zowel de Franse als de Nederlandse toeristen die hier ieder jaar weer in grote getalen naar toe komen.

  

Val Thorens Immobilier

SAS Agence 2300
Résidence des 3 Vallées
Grande Rue
73440 VAL THORENS
Tèl. +33 (0)4 79 00 04 03
Fax : +33 (0)4 79 00 05 82

Een ogenblik geduld alstublieft

Een ogenblik geduld alstublieft

Reisinformatie : COVID-19

Gegarandeerd geld terug