Accommodatie Val Thorens


Voor een accommodatie in Val Thorens bent u bij Val Thorens Immobilier aan het juiste adresaccommodatie val thorens

U houdt van skiën, snowboarden en alles wat met wintersport te maken heeft? Dan is een accommodatie in het Franse Val Thorens beslist een aanrader. U verblijft dan in het hoogst gelegen skistation van Europa, dat toegang biedt tot de skipistes in de omringende drie valleien (les 3 vallées). Op de site van Val Thorens Immobilier vindt u een groot aantal accommodaties, geschikt voor korte of langere verblijven in dit prachtige skigebied.

U kunt kiezen voor een huuraccommodatie voor 2, 4, 6 of 8 personen in één van de vele residenties en chalets in Val Thorens.
 

Via de zoekmachine op de website van Val Thorens Immobilier kunt u aangeven voor welke periode u een accommodatie wenst te huren en voor hoeveel personen, en u kunt zoeken op tarief of type residentie. Zodra u klikt op de foto van de accommodatie van uw keuze, krijgt u een plattegrond te zien en de foto’s van het interieur.

 

Een accommodatie huren voor uw (ski)vakantie in Val Thorens

Niet alleen voor uw skivakantie, maar ook voor uw zomervakantie biedt Val Thorens Immobilier u een bijzonder ruime keuze aan comfortabele accommodaties in het gezellige skidorp Val Thorens.

De appartementen zijn online te reserveren en u kunt uw reservering ook via de site volgen. De huuraccommodaties liggen verspreid over het hele dorp, sommigen pal aan de voet van de pistes en anderen iets verder weg van het centrum van Val Thorens, maar altijd dicht bij alle voorzieningen. Ieder appartement is uitgerust met een keukenblok en beschikt over alle comfort. Sommige accommodaties beschikken zelfs over een open haard. De prijzen lopen uiteen van 275 euro voor de huur van een eenkamerappartement tot rond de 3000 euro voor een luxe appartement voor 8 tot 10 personen.

De afdeling verhuur van Val Thorens Immobilier is in het winterseizoen iedere dag geopend, zelfs op zondag, zodat u hier altijd terecht kunt voor vragen over uw accommodatie.


 

 

Val Thorens Immobilier

SAS Agence 2300
Résidence des 3 Vallées
Grande Rue
73440 VAL THORENS
Tèl. +33 (0)4 79 00 04 03
Fax : +33 (0)4 79 00 05 82

Een ogenblik geduld alstublieft

Een ogenblik geduld alstublieft