Te huur Val Thorens

 

Zowel ‘s winters als s’ zomer zijn er appartementen te huur in Val Thorenste huur val thorens

In Val Thorens zijn er het hele jaar door appartementen te huur, zowel voor een vakantie met het hele gezin of een groep vrienden, als voor een romantisch verblijf met z’n tweeën.

Op de site van Val Thorens Immobilier vindt u een uitgebreide lijst met alle appartementen die in het dorp zelf of in de omringende dorpen in de trois Vallées online te huur zijn.

U hoeft alleen de door u gewenste datum en het aantal personen op te geven, en de zoekmachine doet de rest. Er zijn appartementen te huur voor 2, 4, 6 of 8 personen (soms wel voor 10 personen), allen voorzien van een keuken en alle comfort.

n niet alleen de appartementen zijn te huur, ook alle skibenodigdheden kunt u huren in de winkels in het dorp. Dat scheelt veel bagageruimte.
 

En als u geen fan bent van het winterse weer, kun u altijd een appartement huren in de zomermaanden en vanuit Val Thorens de prachtige bergvalleien gaan verkennen.
 

Er is altijd wel een appartement dat bij u past te huur in Val Thorens

Dankzij de ruime keuze aan appartementen die Val Thorens Immobilier te huur aanbiedt, bent u er altijd van verzekerd dat u het appartement vindt dat past bij uw wensen. Op de site kunt u uw zoekopdracht verfijnen en aangeven of u bijvoorbeeld een dvd-speler wilt, een betaalde parkeerplaats, een open haard, een tweepersoonsbed, een wasmachine, een droger of een tv, en niet te vergeten: een WiFi-verbinding.

Maar de site biedt nog veel meer dan alleen appartementen te huur: u kunt hier ook live de staat van de pistes bekijken, de interactieve plattegrond  van Val Thorens en omgeving raadplegen, het weerbericht lezen en alles leren over dit prachtige gebied.

Val Thorens Immobilier

SAS Agence 2300
Résidence des 3 Vallées
Grande Rue
73440 VAL THORENS
Tèl. +33 (0)4 79 00 04 03
Fax : +33 (0)4 79 00 05 82

Een ogenblik geduld alstublieft

Een ogenblik geduld alstublieft