Reservering chalet Val Thorens


Zin in een skivakantie? Maak dan een online reservering voor een chalet in Val Thorens

reservering chalet val thorens

Op het gebied van wintersport heeft Val thorens alles in huis. Bovendien doet het dorp er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Een reservering maken voor een comfortabel appartement in een groot chalet is dan ook een fluitje van een cent. Na 1993 zijn er in het dorp namelijk een flink aantal nieuwe wijken bijgekomen die uitsluitend bestaan uit houten chalets in de kenmerkend bouwstijl van de Savoie. Er is dus keuze genoeg, zowel voor grote als kleine appartementen.

U kunt op de site heel eenvoudig de door u gewenste vakantiedata en het soort chalet invoeren - alles gewoon in het Nederlands – vervolgens kiest u het door u gewenste appartement in het chalet van uw keuze, en uw reservering is een feit.

Uw online reservering wordt behandeld door makelaarskantoor Val Thorens Immobilier, een vertrouwd adres dat alle benodigde garanties biedt.


 

De vakantievoorpret begint al bij het maken van een reservering voor een appartement in een chalet in Val Thorens

Niets is leuker dan de voorpret die u al heeft bij het maken van een reservering en het plannen van uw vakantie. Houd u ook zo van besneeuwde bergtoppen, wintersport, kilometers skipistes, adembenemende verzichten en gezellige skidorpjes? Dan raden wij u aan om een reservering te maken voor een comfortabel appartement met alle voorzieningen in één van de chalets in skidorp Val Thorens. Dit dorp ligt in een uitgestrekt skigebied dat 3 valleien beslaat die onderling verbonden zijn door een netwerk van moderne skiliften. En omdat Val Thorens op 2300 meter hoogte ligt, is de kwaliteit van de sneeuw hier altijd goed. U kunt hier alle wintersporten beoefen die er maar zijn, maar natuurlijk ook gewoon genieten van een relaxte vakantie in uw chalet in Val Thorens, lekker thuis van huis koken en profiteren van de bergen en de sneeuw.

Val Thorens Immobilier

SAS Agence 2300
Résidence des 3 Vallées
Grande Rue
73440 VAL THORENS
Tèl. +33 (0)4 79 00 04 03
Fax : +33 (0)4 79 00 05 82

Een ogenblik geduld alstublieft

Een ogenblik geduld alstublieft

Reisinformatie : COVID-19

Gegarandeerd geld terug