Vakantie Val Thorens


Een vakantie in Val Thorens is altijd geslaagd


vakantie val thorens

In het hoogste skidorp in Europa, Val Thorens, gelegen op 2300 meter hoogte, vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde skivakantie, maar ook voor een heerlijke zomervakantie. Val Thorens is centraal gelegen in het grote skidomein genaamd les 3 Vallées, goed voor meer dan 600 km skipistes, om nog maar te zwijgen over de voorzieningen voor snowboarders  en andere wintersporten.

e valleien zijn onderling met elkaar verbonden door een uitgebreid netwerk van skiliften. U hoeft u dus nooit te vervelen tijdens uw vakantie in Val Thorens, want u kunt via de interactieve plattegrond op de site iedere dag opnieuw een andere route uitstippelen. Val Thorens zelf is een gezellig vakantiedorp waar tijdens het winterseizoen veel activiteiten worden georganiseerd.

Bovendien beschikt het dorp over een groot aantal huuraccommodaties, zodat er voor iedereen die op vakantie naar Val Thorens wil gaan, wel een onderkomen te vinden is.


 

7 Goede redenen om te kiezen voor een vakantie in Val Thorens

Op de site van Val Thorens Immobilier vindt u 7 goede redenen om te kiezen voor een vakantie in het hoogst gelegen skidorp van Europa, Val Thorens, maar natuurlijk zijn er nog veel meer. We noemen er een paar: de uitstekende kwaliteit van de sneeuw, de moderne skiliften, een enorm skidomein, geschikt voor skiërs en snowboarders van ieder niveau, de prachtige omgeving, de gezellige sfeer… Kijk voor nog meer goede redenen om een vakantie in Val Thorens te boeken op www.appartementen-val-thorens.nl.

Maar ook als u liever ’s zomers op vakantie gaat, is een vakantie een Val Thorens een goed idee. Val Thorens is dan een paradijs voor wandelaars en er worden een groot aantal activiteiten georganiseerd om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. Om een idee te krijgen van alles wat er ’s zomers zoal te doen is in Val Thorens, kunt u het beste hier de foto’s bekijken.

Val Thorens Immobilier

SAS Agence 2300
Résidence des 3 Vallées
Grande Rue
73440 VAL THORENS
Tèl. +33 (0)4 79 00 04 03
Fax : +33 (0)4 79 00 05 82

Een ogenblik geduld alstublieft

Een ogenblik geduld alstublieft

Reisinformatie : COVID-19

Gegarandeerd geld terug