Reservering appartement Val Thorens


Een appartement huren in Val Thorens? Maak snel online een reservering!


reservering appartement val thorens

Denkt u er ook over om een of twee weekjes op wintersportvakantie te gaan en weet u nog niet waar u een appartement wilt huren? Dan kan de site van Val Thorens Immobilier uitkomst bieden. Zodra u uw keuze uit de uitgebreide lijst heeft gemaakt, kunt u binnen een paar minuten uw reservering van een appartement in Val Thorens online bevestigen. Vervolgens kunt u dag en nacht de reservering van uw appartement in Val Thorens volgen.
 

Er zijn niet alleen studio’s beschikbaar voor 2 à 3 personen, maar ook grotere appartementen waarvan sommigen plaats bieden aan wel 8 tot 10 personen. Denk bijvoorbeeld eens aan een reservering van een groot appartement voor een (korte) vakantie met de hele familie of vrienden in Val Thorens.

Succes verzekerd, ook voor diegenen die niet van skiën of snowboarden houden, want Val Thorens beschikt bijvoorbeeld ook over een sport- en wellnesscentrum. En wandelen door de sneeuw en sneeuwpoppen maken vindt iedereen leuk!
 


De reservering van uw appartement in Val Thorens is zo geregeld en veilig

 

Soms is het reserveren van een appartement voor uw vakantie net een Russische roulette, je weet nooit echt zeker wat je krijgt! Maar als u via de site van Val Thorens Immobilier een reservering maakt voor een appartement in Val Thorens of omgeving, dan kunt u gerust zijn: het makelaarskantoor beheert een groot aantal huurappartementen in Val Thorens, beschikt over een geldige beroepskaart en neemt deel aan een garantiefonds om de gelden voor het huren en verhuren te kunnen garanderen. De reservering van uw appartement is te allen tijd gegarandeerd en u kunt altijd bellen of mailen met het kantoor, dat in het winterseizoen in Val Thorens iedere dag geopend is. U kunt de reservering van uw huuraccommodatie dan ook met een gerust hart via de site regelen.
 

 

Val Thorens Immobilier

SAS Agence 2300
Résidence des 3 Vallées
Grande Rue
73440 VAL THORENS
Tèl. +33 (0)4 79 00 04 03
Fax : +33 (0)4 79 00 05 82

Een ogenblik geduld alstublieft

Een ogenblik geduld alstublieft

Reisinformatie : COVID-19

Gegarandeerd geld terug