Reservering 3 Vallées


Maak nu al een reservering voor uw wintersportvakantie in de 3 Valléesreservering 3 vallees

Als u iedere winter opnieuw niet kunt wachten om op de lange latten te gaan staan, dan is het misschien een goed idee om alvast een reservering te maken voor een huuraccommodatie in de 3 vallées, het hoogste skioord van Europa. Het skidomein les 3 Vallées beschikt over meer dan 600 km skipistes en staat bekend om zijn sneeuwkwaliteit en zijn moderne skiliften.

arving, off-piste skiën, wandelskiën, snowpark, boardercross, telemark, alles is mogelijk in de 3 Vallées. Het gebied is zo genoemd, omdat u vanuit het centrale Val Thorens toegang heeft tot 3 uitgestrekte valleien met eindeloze skipistes, voor 99% gelegen boven de 2000 m…
 

Het maken van een reservering voor een appartement in één van de dorpjes van de 3 Vallées is bijzonder eenvoudig; gewoon online. U kunt al een eenkamerappartement reserveren vanaf 275 euro per week. En de appartementen zijn zo gelegen dat u bijna altijd dicht bij de pistes logeert. In de 3 Vallées vindt u altijd de juiste reservering voor de juiste prijs.


 

Voor informatie over uw reservering in de 3 Vallées kunt u terecht bij Val Thorens Immobilier

 

Natuurlijk kunt u via de site van Val Thorens Immobilier altijd zelf een keuze maken uit de aangeboden huuraccommodaties en zelf een reservering maken voor een verblijf in de 3 Vallées. Maar soms is het toch handig als u even een vraag kunt stellen aan een medewerker. Daarom kunt u altijd terecht bij de medewerkers van Val Thorens Immobilier, een makelaaarskantoor dat in het hoogseizoen iedere dag geopend is en de verhuur regelt voor een groot aantal appartementen. U kunt altijd even bellen over uw reservering in de 3 Vallées, of een mailtje sturen via het contacformulier.

Val Thorens Immobilier

SAS Agence 2300
Résidence des 3 Vallées
Grande Rue
73440 VAL THORENS
Tèl. +33 (0)4 79 00 04 03
Fax : +33 (0)4 79 00 05 82

Een ogenblik geduld alstublieft

Een ogenblik geduld alstublieft