Ski appartement frankrijk


In Val Thorens in Frankrijk vindt u zeker het ski-appartement dat u zoekt


ski appartement frankrijk

Als u graag op wintersport gaat naar Frankrijk, dan kunt u voor de duur van uw vakantie vaak voordelig een ski-appartement huren, bijvoorbeeld in Val Thorens. In dit beroemde skioord liggen de appartementen vaak dicht bij de skipistes, zodat u eenmaal buiten direct de ski’s aan kunt trekken en binnen enkele minuten met de stoeltjeslift of de kabelbaan naar boven kunt zoeven.
 

Het dorpje Val Thorens ligt in Frankrijk, in de Savoie om precies te zijn. Het ligt op meer dan 2000 meter hoogte in het grootste skigebied ter wereld en telt meer dan 650 km aan skipistes. Meer dan genoeg om ieder dag weer een nieuwe route te ontdekken waar uw ski’s de sneeuw nog niet hebben geraakt!
 

Het makelaarskantoor Val Thorens Immobilier ter plaatse helpt u graag om een appartement naar wens en budget te vinden voor uw wintersportvakantie.


 

Val Thorens Immobilier helpt u bij het zoeken naar een ski-appartement in Frankrijk

Voor buitenlanders is het niet altijd makkelijk om een goed ski-appartement te vinden in Frankrijk, want de taal is vaak een barrière. Bij het makelaarskantoor Val Thorens Immobilier is dit echter geen punt, want het personeel spreekt, Frans, Nederlands, Duits, Engels en Spaans en het aanbod van ski-appartementen op de website is ook in het Nederlands vertaald. Op de site vindt u alle informatie over het kantoor, het aanbod, tips voor uw verblijf in Frankrijk en speciale aanbiedingen zoals bijvoorbeeld de ‘Dutch Week’ aan het eind van het skiseizoen. Ook is er een link naar de live webcams op de pistes.

In de speciale zoekmachine vult u uw wensen en vakantiedata in en vervolgens krijgt u een keur aan ski-appartementen te zien met een uitgebreide beschrijving.

U kunt rechtstreeks via de website uw ski-appartement reserveren, of contact opnemen met het kantoor. Natuurlijk kunt u ook een appartement huren voor het zomerseizoen, want Frankrijk is ook prachtig als er geen sneeuw ligt!

 

 

Val Thorens Immobilier

SAS Agence 2300
Résidence des 3 Vallées
Grande Rue
73440 VAL THORENS
Tèl. +33 (0)4 79 00 04 03
Fax : +33 (0)4 79 00 05 82

Een ogenblik geduld alstublieft

Een ogenblik geduld alstublieft