Skivakantie frankrijk

Haal alles uit uw skivakantie in Frankrijk in Val Thorens


skivakantie frankrijk

Het hoogste skidorp van Frankijk heet Val Thorens en biedt alles voor een complete skivakantie. Het dorp ligt grotendeels boven de boomgrens, zodat u verzekerd bent van voldoende sneeuw, en aan activiteiten is er geen gebrek.
 

Naast de talrijke skipistes (650 km in totaal) en snowboardpistes is er een groot snowpark, en kunt u sleeën en langlaufen. Ook worden er tal van excursies aangeboden, zoals een tocht op een sneeuwscooter of met een hondenslee.
 

Wie voor het eerst op skivakantie gaat kan skilessen nemen bij een van de vele skischolen waar gediplomeerde leraren groot en klein leren de sneeuw te bedwingen.
 

In Frankrijk is een skivakantie echter niet compleet als er ‘s avonds geen vertier is, dus daar is in Val Thorens ook aan gedacht. U kunt in het dorp naar de bioscoop, uit eten gaan in een van de vele restaurants en daarna tot laat in de nacht doorfeesten in de bars of discotheek. De volgende dag kunt u weer op de lange latten gaan staan, of uw skivakantie anders benutten en relaxen in een van de wellnesscentra.

 

Organiseer uw skivakantie in Frankrijk al thuis via internet

Dankzij internet is het tegenwoordig heel eenvoudig om een skivakantie in Frankrijk of elders te regelen en een skivakantie in Val Thorens (Frankrijk) is helemaal snel geregeld. U vindt een grote keuze aan studio’s, appartementen en chalets voor 2 tot 8 personen of meer via de Nederlandstalige website van makelaarskantoor Val Thorens Immobilier. Er zijn appartementen voor ieder budget en voor elke periode. Ook kunt u via de website van Val Thorens van tevoren uw skipassen kopen, dat scheelt weer wachttijd in de vakantie. Bovendien kunt u zo gebruik maken van de voordeligste tarieven.

En als u heeft genoten van uw skivakantie in Frankrijk, kunt u altijd nog overwegen om in de zomer terug te komen om te gaan mountainbiken, wandelen of bergbeklimmen in de omgeving van Val Thorens…

Val Thorens Immobilier

SAS Agence 2300
Résidence des 3 Vallées
Grande Rue
73440 VAL THORENS
Tèl. +33 (0)4 79 00 04 03
Fax : +33 (0)4 79 00 05 82

Een ogenblik geduld alstublieft

Een ogenblik geduld alstublieft

Reisinformatie : COVID-19

Gegarandeerd geld terug