Verblijf Val Thorens

 

Een verblijf in Val Thorens is onvergetelijk


verblijf val thorens

Of u nu romantisch met z’n tweeën op vakantie gaat of gezellig met het hele gezin of een groep vrienden: een verblijf in het prachtige skidorp Val Thorens is altijd een belevenis. Het dorp ligt te midden van de prachtige natuur, op het hoogste punt van het skidomein les trois Vallées, in een schitterend dal omringd door 6 gletsjers. Tijdens uw verblijf in Val Thorens kunt u skiën, snowboarden, off-piste skiën, langlaufen, telemarken en genieten van het snowpark en boardercross.
 

De vele moderne skiliften van Val Thorens brengen u van de ene vallei naar de andere (meer dan 600 km skipistes), zodat u tijdens uw verblijf nooit dezelfde routes hoeft te nemen.

Omdat 99% van het domein boven de 2000 metergrens ligt, bent u ’s winters verzekerd van uitstekende sneeuw. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer wintersportliefhebbers kiezen voor een verblijf in Val Thorens. 

Val Thorens is geweldig in de winter, maar denk ook eens aan een verblijf in de zomer.

Natuurlijk is Val Thorens bij uitstek geschikt voor een verblijf in de winter, vanwege de vele skipistes, de goede kwaliteit van de sneeuw en alle moderne voorzieningen. Maar hebt u wel eens gedacht aan een verblijf in Val Thorens in de zomer? Op de site van het makelaarskantoor Val Thorens Immobilier, dat een groot aantal huuraccommodaties beheert, kunt u zien hoe een verblijf in Val Thorens er in de zomer eruit ziet. De skipistes zijn dan wandelpaden geworden, perfect voor lange tochten in de bergen, maar u kunt ook meedoen aan avontuurlijke survivaltochten en een uitstapje maken naar één van de gletsjers. Tijdens uw verblijf kunt u ook profiteren van de sportfaciliteiten in Val Thorens en bijvoorbeeld gaan volleyballen, skateboarden, mountainbiken, boogschieten en nog veel meer. Kortom, een verblijf in Val Thorens is het hele jaar door een avontuur.

Val Thorens Immobilier

SAS Agence 2300
Résidence des 3 Vallées
Grande Rue
73440 VAL THORENS
Tèl. +33 (0)4 79 00 04 03
Fax : +33 (0)4 79 00 05 82

Een ogenblik geduld alstublieft

Een ogenblik geduld alstublieft