Reservering accommodatie Val Thorens


Het maken van een reservering voor een accommodatie in Val Thorens is makkelijker dan u denkt


reservering accommodatie val thorens

Voor de reservering van een accommodatie in Val Thorens hoeft u geen vloeiend Frans te spreken of ingewikkelde mailtjes te versturen, want u kunt uw reservering in alle rust thuis online via uw computer maken en ook volgen.
 

Het Makelaarskantoor Val Thorens Immobilier beheert een groot aantal huuraccommodaties in het skidorp Val Thorens, gelegen in het prachtige skigebied de trois Vallées, en hun site is ook in het Nederlands vertaald.

U kunt de reservering van uw accommodatie dus zelf regelen via de zoekmachine op deze site. U voert de gevraagde gegevens in en krijgt vervolgens toegang tot een lijst met accommodaties. Bij ieder appartement ziet u een korte omschrijving, een plattegrond en foto’s van het interieur, zodat u een gerichte keuze kunt maken.
 

Maak dit jaar nog een reservering voor een accommodatie in het hoogste skioord van Europa, Val Thorens.

Een accommodatie huren in Val Thorens, gelegen in het grootste en hoogst gelegen skidomein van Europa, is een echte aanrader.

Val Thorens is een gezellig skidorp met een groot aantal huuraccommodaties waar ieder jaar duizenden toeristen uit Frankrijk en de rest van de wereld komen om te genieten van de sneeuw en de bergen.

U zult geen spijt hebben van uw reservering, want alle accommodaties in Val Thorens zijn voorzien van alle comfort en centraal gelegen, vaak zeer dicht bij de pistes. Bovendien kan Val Thorens bogen op een aantal gezellige restaurantjes en winkels waar u alles kunt vinden wat u nodig heeft.

Het skidomein is enorm uitgestrekt en beslaat meerdere valleien, met elkaar verbonden door een groot aantal moderne skiliften. Overdag kunt u heerlijk skiën, snowboarden, gliden of gewoon lekker zonnen in de sneeuw, en ’s avond geniet u van een (zelfbereide) maaltijd in uw appartement en alle andere voorzieningen in uw huuraccommodatie.


 

 

Val Thorens Immobilier

SAS Agence 2300
Résidence des 3 Vallées
Grande Rue
73440 VAL THORENS
Tèl. +33 (0)4 79 00 04 03
Fax : +33 (0)4 79 00 05 82

Een ogenblik geduld alstublieft

Een ogenblik geduld alstublieft

Reisinformatie : COVID-19

Gegarandeerd geld terug